Gazelle biedt verlengde garantie aan op nieuwe elektrische fietsen

Koninklijke Gazelle introduceerde in het najaar twee nieuwe elektrische systemen en biedt consumenten nu ook de mogelijkheid bij de aankoop daarvan hun standaard garantie te verlengen. Voor € 99 ontvangen consumenten nog twee jaar garantie op alle elektrische onderdelen van hun nieuwe elektrische fiets. 

Meer kilometers
Op een elektrische fiets worden gemiddeld meer kilometers gemaakt dan op een stadsfiets en regelmatig onderhoud is dus ook voor dit type fiets belangrijk. Bovendien bleek uit consumentenonderzoek van Koninklijke Gazelle dat een lange garantieduur op het wensenlijstje van veel consumenten staat.  Vandaar dat de fietsfabrikant koos voor het aanbieden van een verlengde garantie op de beide nieuwe e-bike systemen.

Panasonic & Impulse
De nieuwe elektrische fietsen van Gazelle zijn voorzien van een robuust voorwielmotorsysteem van Panasonic of van het Impulse systeem, een krachtige middenmotor. Ferdi Ertekin van Gazelle: ‘Wij hebben een enorm vertrouwen in deze nieuwe generatie elektrische fietsen en bieden daarom consumenten graag de mogelijkheid hun garantie te verlengen. Afsluiten kan heel eenvoudig bij aankoop van de fiets bij iedere Gazelle dealer.’

Kijk voor meer informatie op gazelle.nl/verleng-uw-garantie